1 Aralık 2013 Pazar

Evde Ekmek Yapımı

  • Yas mayayi ılık su ve az bir sekerle eritip
  • Iki yada üç kilo unla yoguracaksın ve tabiki yeterince tuz
  • Mayalanmaya birakilacak
  • Iyice sisecek
  • Sonra sekil verip tekrar şişmesi gerek en (azindan bir saat)

    NOT
    • Sonra en yüksek ateşte (ben 250 derecede pisiriyorum)
    • Tabiki uzerine yogurt veya sutle karıştırılmış yumurta sarısı sürülecek.

      İsminin açıklanmasını istemeyen değerli bir üyemizin gönderdiği bu nefis tarifi sizlerle paylaşmak istedik. Ekmeğini evde yapmak isteyen herkes gönül rahatlığıyla yapabilir.

      Kendisi isminin açıklanmasını istemedi ama, değerli üyemize biz gerçekten çok teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz.