23 Haziran 2011 Perşembe

Elbasan Tava

Malzeme : 750 gram kemiksiz yağlı et
                 3 diş sarımsak ilave edip tencerede kavurmaya başlayın, 2 tane iri doğranmış soğan ekleyip kavurmaya devam edin. 2 çay kaşığı salça koyun. Sıvıyağ,kekik, tuz, karabiber ilave edip, altını söndürün.

Beşamel sos için : 100 gram rendelenmiş kaşar
                            3 su bardağı süt
                            1 yumurta sarısı
                            2,5 kaşık un
                            Biraz tuz


Pişen etleri, fırın kabına öbek öbek koyun. Üzerine beşamel sos döküp,en üstüne de rendelenmiş kaşar serpiştirin fırına sürün. Kaşarlar eriyince çıkarıp servis yapın.

1 yorum:

  1. Teşekkür ediyoruz. Faydalı olabilirsek ne mutlu bize. Beğendiğinize sevindik. Size de başarılar.

    YanıtlaSil